Campiade is een zelfstandige onderneming van Michiel Veldhuisen

Nadat ik in 1993 op de Technische Universiteit Delft ben afgestudeerd als industrieel ontwerper, ben ik mij blijven ontwikkelen binnen leren en innoveren. Eerst 15 jaar in dienst als businessunit manager bij de LOI en vanaf 2010 zelfstandig met Campiade. In veel verschillende projecten en opdrachten heb ik mij verder heb verdiept en verbreed in innovatie in online leren, ontwikkeling van leerinhoud, ontwikkeling van beroepsprofielen, kwaliteitszorg en het toezicht op opleiden. Sinds 2020 ben ik ook actief als geregistreerd Mantelzorgmakelaar en Onafhankelijk Cliëntondersteuner. Kwaliteitszorg en onderwijs binnen zorgorganisaties, zowel binnen ziekenhuizen als de thuiszorg is hiermee één van mijn specialisaties geworden.

De combinatie van "zorgen dat", ontzorgen en vooral oplossingsgericht regelen, ligt mij goed en ik ben pas tevreden als de beste oplossing is gekozen, die optimaal aansluit bij wat een cliënt of organisatie nodig heeft. 
Ik blijf geboeid door de vele nieuwe ontwikkelingen en nieuwe technologische toepassingen binnen leer- en werk en zorgsituaties, die het u allemaal makkelijker kunnen maken. Cliënttevredenheid en gebruiksvriendelijkheid staan hierbij voor mij centraal.

Wat anderen zeggen over Michiel:

"De hulp van Michiel zowel voor als na mijn operatie bleek onmisbaar. Hij is honderd procent inzetbaar, kan gericht meeregelen en -denken en is uitermate creatief bij het vinden van een oplossing voor de vele problemen die zich voordoen tijdens de revalidatie".

"De combinatie van rust, vriendelijkheid en analytisch vermogen, bracht mij weer snel in de positie dat ik alles weer onder controle had".

"Michiel heeft op uitstekende wijze het auteursmanagement uitgevoerd voor het ontwikkelen van een nieuwe lesmethode mbo logistiek. Het is erg plezierig samenwerken met Michiel. Hij weet mensen mee te krijgen in de gewenste richting en is punctueel met afspraken. Daarnaast communiceert Michiel gemakkelijk, gericht en op een prettige manier. Ik kan Michiel van harte aanbevelen als een ervaren projectmanager die het relatiemanagement beheerst en ook oog heeft voor de uitvoering en implementatie van het project".

"Michiel completed a six month contract as the Online PD Development Manager. He managed the online development team and made positive contributions to budgeting, business analysis, capacity planning and vendor management."

"With his good communicating skills with subject matter experts (for example in IT and Engineering) Michiel is able to translate complex professional competences and skills into meaningful learning outcomes. Subsequently he is able to effectively deliver learning architectures, designs and courses on time - in good collaboration with stakeholders and colleagues"".

"Samen met Michiel als projectleider, een team van LOI medewerkers, heb ik mogen werken aan de ontwikkeling, en 5 jaar later het ontwikkeling, van de succesvolle LOI Logistiek en Economie HBO Bachelor opleiding. De score 'excellent' die we als team daarvoor hebben behaald bij de visitatie zegt eigenlijk genoeg over het functioneren van Michiel onder grote druk in een complexe organisatie."

 
 

Scroll naar boven